Weboldal készítés, Honlapkészítés, Webáruház készítés, Webáruház készítés, facebook kampány, molinó nyomtatás, Pécs, Budapest, Keszthely
FutureMarket.hu, a jövő sikere
Weboldal készítés, Honlapkészítés, Webáruház készítés, Webáruház készítés, facebook kampány, molinó nyomtatás, Pécs, Budapest, Keszthely Weboldal készítés, Honlapkészítés, Webáruház készítés, Webáruház készítés, facebook kampány, molinó nyomtatás, Pécs, Budapest, Keszthely
Ugye Önnek is fontos, hogy cége egyedi és könnyen felismerhető legyen? Ehhez nyújt segítséget a Futuremarket kreatív csapata, akik elkészítik Önnek álmai logóját, mely nem csupán kiemeli versenytársai közül, hanem a csúcsra is juttatja. Munkatársaink gondosan felmérik a piaci viszonyokat, hogy az Ön számára legszínvonalasabb és legexkluzívabb logó tervezetet nyújthassuk át. Egy előzetes igényfelmérést követően több designtervet készítünk az Ön elképzelései alapján, amikből aztán kiválaszthatja a cége tevékenységi köréhez leginkább illő emblémát.

Ugye Önnek is fontos, hogy cége egyedi és könnyen felismerhető legyen? Ehhez nyújt segítséget a FutureMarket.hu kreatív csapata, akik elkészítik Önnek álmai logóját, Weboldalát, vagy akár Webáruházát.

Weboldal készítés, honlapkészítés

Weboldal készítés, honlapkészítés

A weboldal készítés, és a honlapkészítés mára nélkülözhetetlen szolgáltatássá vált, ám korántsem mindegy hogy milyen alapelvek és kritériumok alapján készülnek el azok a honlapok, melyek a megbízást adó cégek, vállalkozások szolgáltatásairól és termékeiről tanúskodnak. A Futuremarket profi weboldal készítő csapata csak és kizárólag olyan minőségi weboldalak készítését tűzte ki céljául, melyek mindegyike segíti megrendelőit a siker felé vezető úton, és biztosítja számukra a hosszú távú partnerkapcsolat előnyeit.


Az internet egyszerre kommunikációs csatorna és értékesítési felület, egyszerre üzlet és szórakozás. Az online megjelenés éppen ezért elengedhetetlen azok számára, akik az élmezőnybe szeretnének tartozni! Fontos az első benyomás! Ezt mi is tudjuk, éppen ezért gondosan tervezzük meg és készítjük elő egy-egy cég egyedi profilját, melyhez széleskörű szolgáltatásokkal tudunk hozzájárulni. Szakértelem, minőség, sokoldalúság.

 

Webáruház készítés | Webgrafika | Látogató szerzés | Facebook alkalmazások | Pécs | Budapest

Webáruház készítés

Webáruház készítés

Az online kereskedelem, s ezáltal a webáruház készítés az egyik legdinamikusabban fejlődő „iparág”, ami megkönnyíti, meggyorsítja és kényelmesebbé teszi egy cég, illetve vállalkozás meglévő és leendő ügyfelei számára a vásárlást. Emellett növeli az adott szolgáltatás, termék presztízsét, továbbá az online felületeken keresztül történő elérési arányt.

A Futuremarket csapata által kifejlesztett többnyelvű webáruház egyszerre képes bemutatni az adott termékeket, és ezzel párhuzamosan egyben tökéletes üzleti megoldást is nyújt kis – közép - és nagyvállalkozások számára egyaránt. A rugalmas rendszernek köszönhetően arra is lehetőség nyílik, hogy ügyfeleink egyedi ötletei, elképzelései alapján valósuljon meg egy-egy új webáruház. Így az „online kereskedőház” nem pusztán anyagi hasznot hajt, hanem a megrendelő teljes mértékben a sajátjának is érezheti mindazt, amit lát.

 

Weboldal készítés | Webgrafika | Arculattervezés | Molinó nyomtatás | Pécs | Budapest

Egyedi Webgrafika

Egyedi Webgrafika

Egy minőségi honlap arculatát nagyban befolyásolja a küllem és stílus, a gondosan és precízen megtervezett webdesign. Az ideális webgrafika vonzza a szemet, megkönnyíti a honlapon történő eligazodást, valamint pozitív esztétikai hatást kölcsönöz az adott cég illetve vállalkozás profilja számára. Szín, méret, forma mind-mind arra ösztönzi az online látogatók hadát, hogy egyre többször keressék fel kedvenc weboldalukat, hiszen ezáltal újra és újra megtekinthetik a számukra releváns, érdekes és értékes tartalmak vonzó egységbe foglalt halmazát.

A Futuremarket csapata a mai kor trendjeit követve azért dolgozik, hogy az Önök weboldala tartalmilag és külső megjelenésében egyaránt tökéletességet és megbízhatóságot sugározzon.Forma és működés kölcsönösen kiegészítik egymást, éppen ezért nélkülözhetetlen a következetesség, hiszen egy-egy honlap több platformra is optimalizált.

 

Weboldal készítés | Webáruház | Arculattervezés | Facebook alkalmazás | Pécs | Budapest

Látogatószerzés

Látogatószerzés

A Futuremarket csapata weboldalait a keresőoptimalizálás elvei alapján készíti el, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a folyamatos látogatottsági arányt, az új ügyfeleket és a cégek, vállalkozások számára nélkülözhetetlen profitot a tudatosan megtervezett weboldalak garantálják. Fizetett hirdetések (AdWords), szponzorált linkek (linképítés) és kulcsszó menedzselés segítségével honlapját a Google találati lista előkelő helyeire juttatjuk. Potenciális ügyfeleket csábítunk honlapjára, így növelve vállalkozása profitját, anélkül, hogy ráfordított költségei megemelkednének.

 

A Google AdWords garantálja, hogy hirdetései olyan személyek számára váljanak láthatóvá, akik érdeklődnek üzleti profilja iránt, a professzionálisan kiválasztott kulcsszavak pedig napról-napra javítják cége Google keresőben elfoglalt pozícióját. Külső linkek, minőségi forrásnak tekintett honlapokon történő hivatkozások tovább erősítik a keresőoptimalizálás sikerességét, hatékonyságát.

 

Weboldal készítés | Molinó nyomtatás | Arculattervezés | Facebook alkalmazás | Pécs | Budapest

Közösségi Média

Közösségi Média

A közösségi kommunikáció és ezzel együtt a közösségi oldalak térnyerése lehetővé tette a cégek és vállalkozások számára, hogy akár egyetlen kattintással több ezer embert érjenek el. Ez a fajta stratégia kitágította a reklámpiac szegmenseit és bővítette a vásárlók elérésének, a hírek és információk megosztásának tárházát.

A legismertebb közösségi oldal a Facebook, mely napról-napra növeli felhasználóinak számát. A Facebook megteremtette a kommunikáció új formáját, melynek segítségével szinte testközelbe hozható ügyfél és szolgáltató, ember és termék, üzlet és szolgáltatás. Facebook kampányok, nyereményjátékok, napi posztok és egyedi fejlesztésű facebook alkalmazások teszik színvonalassá, könnyen és gyorsan megismerhetővé termékeit és vállalkozását.

 

Weboldal készítés | Webáruház | Webgrafika | Molinó nyomtatás | Pécs | Budapest

Arculat- és logotervezés

Arculat- és logotervezés

Ha a szem a lélek tükre, akkor vállalkozása számára ugyanezt jelenti a kifogástalanul megtervezett és kivitelezett arculat, hiszen nem csupán saját weboldalán, hanem egyéb hirdetési felületeken és protokoll termékeken is feltűnik majd az Ön által megálmodott képi és formavilág. Az első benyomás maradandó nyomot hagy mindenkiben, éppen ezért a FutureMarket.hu csapata arra törekszik, hogy vállalkozása számára olyan arculatot alakítson ki, mely egyszerre közvetít minőséget és harmóniát.

 

Az előzetes igényfelmérést követően több desingtervet készítünk az Ön elképzelései alapján, amikből aztán kiválaszthatja a cége tevékenységi köréhez leginkább illő logót, emblémát. S ha mindez még nem lenne elég, egyéb kreatív megoldásokkal tesszük egyedivé és visszautasíthatatlanná leendő ügyfelei számára vállalkozása arculatát.

 

Weboldal készítés | Webáruház | Webgrafika | Kreatív szövegek | Pécs | Budapest

Kiadványszerkesztés

Kiadványszerkesztés

A kiadványszerkesztés hatalmas területet ölel fel a legösszetettebb prospektusoktól kezdve, a reklámújságokon keresztül egészen a fotóalbumig. Legyen szó brosúráról, szórólapról, katalógusról, leporellóról vagy akár plakátról, molinóról, a FutureMarket.hu kreatív csapata az Ön rendelkezésére áll!

 

Nyomdai előkészítés (ábrák kidolgozása, szövegbevitel, tördelés), interaktív elektronikus kiadványok készítése (vállalati bemutató, e-katalógus), illetve egyéb, lapozható kiadványok megalkotása (PDF katalógus, brosúra) sem jelent akadályt, így a print, valamint az online média platformjait összehangolva cége számára a lehető legsokoldalúbb és leghatékonyabb hirdetési kampányt biztosítjuk.

 

Weboldal készítés | Webáruház | Webgrafika | Logo tervezés | Pécs | Budapest

Kreatív szövegek

Kreatív szövegek

A professzionális PR és marketing egyik kulcsfontosságú eleme a különféle kreatív szövegek kigondolása, majd pedig ezt követően igényes tartalmi formába öntése. Az esztétikailag és tartamilag aprólékos gonddal felépített honlapok textusai eladásösztönző hatással bírnak, s ez még csupán egy a sok közül. Hírlevelek, bannerek, hirdetések, weboldalak, webáruházak szövegei mind-mind informatív kommunikációt biztosítanak cége és potenciális, illetve már meglévő ügyfelei között, a PR cikkek és egyéb szövegírási tevékenységek pedig gördülékennyé teszik az egyes kommunikációs folyamatokat.

 

A releváns, figyelemfelkeltő anyagoknak köszönhetően a keresőoptimalizálás is újabb partnerre talál, hiszen kreatív tevékenységünk csak még közelebb hozza vállalkozása számára a Google kereső találati listájának legelső pozícióját.

 

Weboldal készítés | Webáruház | Facebook alkalmazás | Logó tervezés | Pécs | Budapest

Kérje ingyenes konzultációnkat!

1. Kinek ajánljuk a konzultációt?
Mindazon cégek, vállalkozások, intézmények, sőt magánszemélyek számára hasznos tájékozódási pontot tud biztosítani a Futuremarket.hu –val történő előzetes konzultáció, akik még pontosítani szeretnék igényeiket, illetve részletes tájékoztatást szeretnének kapni munkáink árfekvéséről és jövőbeli együttműködésünk várható feltételeiről.

2. Mi történik egy ilyen konzultáción?
Előzetes konzultációnkon felmérjük leendő partnereink igényeit, átbeszéljük elképzeléseiket, megvitatjuk az egyes tervezési és kivitelezési folyamatok módszertanát, és természetesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre. Leendő ügyfeleink számára igyekszünk a legtesthezállóbb konstrukciók felvázolására, s egyben a döntéshozatal során is segítséget nyújtunk.
3. Mit kell tenni, hogy találkozzunk?
Online kapcsolatfelvételi felületünkön keresztül kérjük adja meg nevét (cégnevét), e-mail címét, valamint vezetékes illetve mobiltelefonszámát, majd ezt követően írja le röviden számunkra, hogy milyen kreatív tevékenységben lehetünk segítségére! Az Ön által megadott információk áttanulmányozását követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Elérhetőség

The FutureMarket.hu Kft.

1136 Budapest, Reoul Wallenberg u. 9. 3/10. Weboldal készítés Újlipótváros, weboldal készítés XIII. kerület

7622 Pécs, Nagy Lajos király útja 14. fszt. 3.

Térkép
Tel.: +36 30 85 85 497
Tel.: +36 30 88 99 230

Közösségi média

Címkefelhő

Weboldal készítés

Honlapkészítés

Webáruház készítés

facebook kampány

molinó nyomtatás

Pécs

Budapest

Keszthely